Шапка с гигантски помпон, едро плетиво
Шапка с гигантски по...
25.00 лв
Шапка с гигантски помпон, едро плетиво
Шапка с гигантски по...
25.00 лв
Шапка с гигантски помпон, едро плетиво
Шапка с гигантски по...
25.00 лв
Плетен шал
Плетен шал
24.00 лв
Ръкавички без пръсти
Ръкавички без пръсти
15.00 лв
Кръгъл ръчно плетен шал
Кръгъл ръчно плетен ...
30.00 лв
Ръчно декорирана дамска зимна шапка
Ръчно декорирана дам...
24.00 лв
"Фея" ръчно декорир...
25.00 лв
Шапки плетиво
Шапки плетиво
15.00 лв
Ефектен плетен  шал и дупчена барета
Ефектен плетен шал ...
34.00 лв
Ръчно плетена барета
Ръчно плетена барета
20.00 лв
Плетена шапка
Плетена шапка
20.00 лв
Ръчно изработени дамски боти/ Handmade ladies boots
Ръчно изработени дам...
129.00 лв
РЪЧНО ПЛЕТЕНА ДАМСКА ШАПКА
РЪЧНО ПЛЕТЕНА ДАМСКА...
15.00 лв
Обички
Обички " Зима "
4.99 лв
РЪЧНО ПЛЕТЕНА ДАМСКА ШАПКА
РЪЧНО ПЛЕТЕНА ДАМСКА...
15.00 лв
РЪЧНО ПЛЕТЕНА ДАМСКА ШАПКА
РЪЧНО ПЛЕТЕНА ДАМСКА...
18.00 лв
Плетен зимен шал
Плетен зимен шал
15.00 лв
Мериносово одеяло- едро плетиво
Мериносово одеяло- е...
220.00 лв
Бебешки/детски забавни плетени терлички
Бебешки/детски забав...
10.00 лв
Български English